Business coaching en persoonlijke ontwikkeling

Ben je op zoek naar een coach die jou op persoonlijk en zakelijk vlak verder kan helpen met je ontwikkeling, ontspanning of relativeren? Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Door de jaren heen heb ik heel wat mensen mogen helpen met behulp van mijn kennis op het gebied van vechtsport, krachsport, voeding en ervaring in de snelle, resultaat gedreven realiteit van het zakendoen. Niet voor niets bevinden zich in mijn clientèle  directeuren, directeur-eigenaren en zelfstandig ondernemers. Ieder met hun eigen behoefte, ieder met hun eigen benadering.

De sport wordt niet ingezet als doel, maar juist als middel om mensen te coachen en te helpen omgaan met stress, tegenslagen verwerken maar ook om successen te vieren! Soms vergeten we weleens stil te staan bij wat we bereikt hebben, ook dat is belangrijk om zelf te herkennen!

Herken je jouw situatie in hetgeen hieronder beschreven staat? Of zit jij met iets totaal anders? Neem contact op via e-mail , druk op de knop om een appje te sturen of bel naar 06-43544814. Ik maak graag tijd voor je vrij!

Stress management; wees gelukkig!
Hoe ga je om met stress en voorkom je serieuze problemen? Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat stress vaak onderschat wordt. Stress is van negatieve invloed op de kwaliteit van het leven.

Denk jij ook vaak dat het ‘over een tijdje wel goed komt’? Dan leef je niet in het nu, waarschijnlijk omdat je in een stressvolle of anderszins onprettige periode zit? In onze sessies gaan we die stress te lijf door in het ‘nu’ bezig te zijn, alle randzaken te vergeten en leren relativeren. We gaan aan de slag met ademhaling, gevechtstechnieken en praten met elkaar in een uiterst relaxte omgeving (overigens is dit ook op locatie mogelijk)! Uiteindelijk zit de definitie van een goed leven toch in een gezond lichaam en geest?

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact op via e-mail , druk op de knop om een appje te sturen of bel naar 06-43544814. Ik maak graag tijd voor je vrij!

Omgaan met problemen; dat viel toch allemaal wel mee?
Problemen komen we dagelijks tegen, de één kan er beter mee omgaan dan de ander… Maar hoe bepaal JIJ nou wat de beste oplossing is zonder in paniek te raken?

Braziliaans Jiu-Jitsu kent verrassend veel overeenkomsten met de dagelijkse uitdagingen die we als mens voor onze kiezen krijgen! Niet voor niets hebben bedrijven als Google standaard BJJ lessen op kantoor voor hun medewerkers! Samen met jou ga ik je helpen om problemen inzichtelijk te maken, rust in je hoofd te krijgen en je brein in staat te stellen de best mogelijke oplossing te bedenken. Hoe we dat doen? Door een unieke combinatie van coaching en fysiek actief zijn; je zult leren om direct een aantal scenario’s gereed te hebben en toe te kunnen passen, op je werk, thuis of in conflictsituaties (verbaal en non-verbaal).

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact op via e-mail , druk op de knop om een appje te sturen of bel naar 06-43544814. Ik maak graag tijd voor je vrij!

Privétraining; Braziliaans Jiu Jitsu leren onder de meest perfecte omstandigheden!
Heb je het idee dat je maar niet vooruitkomt in je sport? Je zelfverdediging of grondtechnieken lijken wel stil te staan en met sparren is je meest gebruikte techniek die van het afkloppen? Misschien is het dan tijd voor een privétraining… In een privétraining is immers alle aandacht op jou gericht. We analyseren samen de punten die we kunnen verbeteren en ik leer je een gameplan die werkt voor jou! We trainen samen technieken en strategieën die jou in sneltreinvaart een betere Martial Artist maken. Sterker nog, ik ben hier zo van overtuigd, dat als het je de eerste keer niet bevalt, je je geld terug krijgt! Voor onze vaste leden hebben we overigens speciale abonnementen hiervoor, neem contact op via e-mail , druk op de knop om een appje te sturen of bel naar 06-43544814.

Velen gingen jou al voor, hieronder een aantal referenties:

“Bij Braziliaans Jiu-Jitsu leer je in stressvolle situaties te blijven zoeken naar de slimme oplossing en rustig blijven door middel van je ademhaling. Deze mindset kun je ook toepassen in het dagelijks leven. Daarom kan ik iedereen deze mooie sport aanraden en in het bijzonder de lessen van Michel. Zeer vakkundig BJJ trainer!” Nanco van Arkel – Directeur PRO Groep

“ Ik train nu ongeveer 4 jaar Brazilian Jiu-Jitsu bij Michel “Babytank” Verhoeven, waarvan het laatste jaar op de vrijdagen in een privéles”. Als zelfstandig ondernemer en vader van vier leid ik een druk en gejaagd bestaan”. Voor mij zijn de privélessen bijzonder waardevol, mijn Jiu-Jitsu game wordt strakker en scherper maar nog veel belangrijker, het is een moment van afschakeling, ontlading van stress van een drukke werkweek.  Daarnaast is het voor mij een manier om om te leren omgaan met stress onder druk waar ik in mijn zakelijke bestaan veel profijt van heb gehad”. Bart van limpt – Eigenaar Toppodo Podotheratpeuten