[:nl]KIDS Bootcamp[:]

[:nl]Met het verlengen van de lockdown tijdens de persconferentie deze week is ons duidelijk geworden dat we voorlopig nog niet onze vertrouwde activiteiten mogen hervatten. Tegelijkertijd betekent dat voor u als ouder dat de kinderen nog niet naar school mogen en met name veel binnen zitten. Graag willen we vanuit Team Babytank de kinderen in beweging krijgen en ze een uitlaatklep geven!
Daarom starten met met de Kids Bootcamp. Vanwege het weer, veiligheid en vervuiling op de gemeentelijke buitenlocaties starten we deze op het terrein van onze noodlocatie, Voorstraat 25 te Velddriel. In geval van plotseling noodweer kunnen de kinderen schuilen en er is geen gevaar van losliggende takken, glas of anderszins gevaarlijke voorwerpen. Echter, het is van belang te beseffen dat het buitensporten meer risico met zich meebrengt dan de normale Jiu-Jitsu lessen op een zachte mat. Kleed de kinderen ook goed op het koude weer!
De lessen vinden wekelijks (bij succes breiden we het aanbod uit) op woensdagmiddag van 16:00 tot 16:35. Om de regels na te kunnen leven vragen we u als ouder de kinderen 5 minuten voor aanvang van de les af te zetten en direct na afloop van de les op te halen.
Enkele belangrijke zaken op een rij:
– Aanmelden via de Babytank Portal is VERPLICHT (voor degenen die Teamy nog gebruiken, dit vervalt) VOL=VOL
– Wees telefonisch bereikbaar in geval dat we u telefonisch dienen te bereiken.
– Kleed uw kind op het koude weer.
– In geval van neerslag, harde wind of gladheid gaan de lessen NIET door.
– Eerste les vindt plaats op 20 januari 2121.
Voor eventuele vragen, staan we telefonisch en per mail klaar om deze te beantwoorden!
Laten we samen nog even volhouden, tot snel!!!

[:]