[:nl]Leuke acties![:]

[:nl]We zitten bijna op het einde van 2021, ongetwijfeld een rumoerig jaar voor iedereen. Wat ik persoonlijk heel erg waardeer, is hoe jullie Team Babytank onvoorwaardelijk zijn blijven steunen! Om iets terug te doen heb ik een aantal leuke acties bedacht waar je leuke dingen mee kunt winnen of verdienen!

Gratis rashguard voor volwassenen en gi voor de jeugd!
We zijn als Team Babytank trots op al onze leden, en hopen dat jullie dat natuurlijk ook op je team zijn! Het is voor ons dan ook erg waardevol als je een review schrijft op Google en daar krijg je dan ook wat voor terug! Iedereen die een review schrijft, maakt kans op een gratis rashguard (volwassenen), of een gratis gi (kids). Iedere vermelding doet mee, dus train je zelf bij de volwassenen en je zoon of dochter bij de jeugd, maak je dubbel kans! Meedoen is simpel, schrijf hier je review en we maken op 31 december de winnaars bekend via ons Instagram kanaal.

Gratis privéles á €82,50!
Heb jij altijd al een keer de puntjes op de i willen zetten tijdens een 1 op 1 met mij of wil je simpelweg een keer de voordelen van een privéles ervaren? Dat kan nu, gratis en voor niets! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een vriend of vriendin mee te nemen voor een proefles, en als hij of zij lid wordt, kunnen jullie samen een uur samen met mij trainen. Deze actie geldt voor zowel volwassenen als de jeugd!

Updaten van onze WhatsApp groepen.
Voor zowel de jeugd als de volwassenen hebben we een speciale WhatsApp groep (vrees niet, alle belangrijke communicatie verloopt ook via de nieuwsbrief, website en Social Media), maar wellicht wil je graag deel uitmaken van deze groepen om direct op de hoogte te zijn en makkelijk vragen te kunnen stellen. Mocht je hier nog geen deel van uitmaken, maar wel willen, reageer dan op deze nieuwsbrief met het telefoonnummer dat ik daarvoor mag gebruiken en ik voeg je toe![:]