[:nl]Nieuwe certificering voor de jeugd-instructeurs![:]

[:nl]Met trots delen wij mede dat zowel Michel ‘Babytank’ Verhoeven als ook Alessandro Cronemberger Sousa door de EGJJF gecertificeerd zijn voor het speciale jeugd programma, genaamd EGJJF Junior Gracie Jiu Jitsu (meer info hier).

Het grote voordeel hiervan is dat er gewerkt wordt met een doordacht programma, wat didactisch volledig onderbouwd is. Er gaat in de lessen gewerkt worden met speciale leskaarten, die kinderen stimuleren om te blijven trainen (men kan precies zien wat men nog moet doen om de volgende band te behalen). Op deze manier leren ze op en leuke manier naar een bepaald doel te werken en daarvoor discipline op te brengen! Daarnaast wordt er ook stilgestaan bij het gedrag op school en thuis.

DSC00995-768x753 (1)

Het programma wordt deze week geïntroduceerd bij onze jeugd. De EGJJF ondersteund Team Babytank in de vorm van leskaarten en speciale jeugd dagen (alle kinderen van de diverse EGJJF locaties komen samen om leuke workshops te volgen). De examens worden ook vanuit de EGJJF gecoördineerd, vandaar dat er een speciaal (verplicht)  EGJJF Jeugd lidmaatschap is. Ouders kunnen middels deze link hun kind aanmelden, kosten €15,- per jaar)

 [:]