[:nl]Nieuwe certificering voor onze kids instructeurs[:]

[:nl]Afgelopen weekend zijn zowel Alessandro als Michel gecertificeerd om les te mogen geven volgens het speciale jeugd programma van de EGJJF, namelijk het EGJJF Junior Gracie Jiu Jitsu program.

Dit programma is didactisch onderbouwd en er wordt op een speelse wijze les gegeven aan kinderen. Niet alleen worden kinderen beloond op hun gedrag in de les, maar er is ook aandacht voor het gedrag thuis en op school. Doordat we werken met speciale leskaarten, kunnen de kinderen precies zien hoe lang het nog duurt tot hun volgende examen, wat extra motiverend werkt.

Door ook het kinderprogramma Brazilian Power hierop aan te passen, creëren we binnen Team Babytank een jeugd programma wat perfect aansluit op dat van de volwassenen. We zijn dan ook erg trots dat we dit programma mogen implementeren.

Alle kinderen worden ook geacht lid te zijn van de EGJJF, hier is een speciaal jeugdlidmaatschap voor. Zo zal er op 5 november vanuit de EGJJF een leuke kids dag georganiseerd gaan worden, waar we ook zeker heengaan!

Meer info via http://www.egjjf.com

 

DSC00995-768x753 (1)[:]