[:nl]Versoepelingen vanaf 19 mei[:]

[:nl]
Langzamerhand gaan we terug naar het oude normaal, de versoepelingen die vanaf 19 mei ingaan zijn voor sportend Nederland goed nieuws! Helaas is contactsport nog niet volledig toegestaan. In deze nieuwsbrief zetten we de impact van de versoepelingen voor ons op een rijtje:

Junioren (t/m 17 jaar).
Voor onze jeugdleden goldt al dat er geen 1,5 meter afstand meer gehouden hoefde te worden, echter mocht dat nog niet binnen (daarvoor hadden we immers een tent opgezet). Vanaf woensdag mogen de lessen voor de jeugdleden t/m 17 jaar weer binnen én zonder inachtneming van de 1,5 meter maatregel plaatsvinden. Wel blijft het zo dat kleedruimtes gesloten zijn en er geen publiek aanwezig mag zijn. Reserveren in de portal blijft verplicht.

Jongeren tot 27 jaar.
Deze groep mag nog steeds trainen zonder inachtneming van de 1,5 meter maatregel, echter mag dit nog niet binnen. Daarvoor blijven de lessen zoals ze waren. Reserveren in de portal blijft verplicht.

Iederen ouder dan 27 jaar.
Deze doelgroep geldt dat er binnen gesport kan worden op 1,5 meter afstand, individueel of in groepen van maximaal 2 onder begeleiding van een instructeur. Behoor jij tot deze groep en wil je graag weer aan de slag?
Maak dan gebruik van de volgende mogelijkheden om te trainen;
– Maak gebruik van de mogelijkheid om solo-drills te doen op de mat (zonder begeleiding). ONBEPERKT, afhankelijk van beschikbaarheid.
– Werk aan je conditie en kracht op de kracht toestellen (zonder begeleiding) ONBEPERKT, afhankelijk van beschikbaarheid.
– Kom weer volledig in shape met behulp van Personal Training (kracht) en begeleiding met je voeding. Informeer bij Michel naar de mogelijkheden! Dit kan alleen of samen met je trainingsmaatje!
– Werk aan je cardio, lenigheid, solodrills en souplesse in een Privéles. Dit kan alleen of samen met je trainingsmaatje!

Voor alle volwassen leden gelden voorgenoemde opties om vrij of onder begeleiding te trainen! Om degenen tegemoet te komen die ons gesteund hebben in de tijden dat ze zelf niet hebben kunnen trainen, maken we een aanbod op maat, zodat je zonder investering aan de slag kunt onder persoonlijke begeleiding, Afhankelijk van je lidmaatschap ontvang je een UNIEK aanbod om jou weer op weg te helpen. Neem even contact op met Michel om het samen af te stemmen!!!!

Alle trainingen vinden tot nader orde plaats aan de Voorstraat 25 in Velddriel.
[:]