Wijzigingen per 1 september 2016

Zoals jullie weten werken we aan constante verbeteringen en het verhogen van de kwaliteit van ons aanbod. Om de kwaliteit hoog te houden reist Michel onder andere af naar Los Angeles om met de besten van de wereld te trainen, waaronder natuurlijk Rickson. We begrijpen dat niet iedereen zoveel tijd heeft om te trainen als men zou willen, daarom wordt er hard gewerkt aan het Babytank Online Programme (zie het menu). Binnen deze beveiligde omgeving worden alle technieken voor de diverse belt-levels door middel van video’s uitgelegd voor de vaste leden van onze hoofdlocatie. Voor alle anderen is er de mogelijkheid om een speciaal abonnement hiervoor af te sluiten via je PayPal account. Zodra het complete programma online staat zal hier meer info over komen. We verwachten in september al het een en ander online te hebben.

Naast bovenstaande zal er ook wat wijzigen in de abonnementen op onze hoofdlocatie. Zoals de oud gedienden van jullie weten is daar al jaren niets in gewijzigd. Echter, met de uitbreidingen van ons team en het niveau van de instructeurs, is er in het aanbod juist erg veel veranderd. Samen met de toegenomen kosten zijn we genoodzaakt een geringe stijging in het abonnementsgeld door te voeren. Per 1-09-2016 bedraagt de contributie voor de volwassenen €40,- per maand (was €35,-). Voor de kinderen blijft alles ongewijzigd!

Alle leden van de hoofdlocatie kunnen per e-mail (michel@babytank.nl) alvast een login aanvragen voor het Babytank Online Programme.